På tide med en ny stil hjemme?

Av en eller annen grunn så er fargen hvit forbundet med positivitet, lykke og alle de positive ordene man kan finne. Og det er i rak motsetning til fargen svart, som ofte får et ganske dårlig rykte. Det er klart, det er subjektivt, men det er en grunn til at de aller fleste hjem, og veggene er inne, har hvit farge, eller beige i det minste. Det er på en måte noe som har blitt standard i hjem over hele verden, men hvorfor ikke se på alternativ? For eksempel så er svart interiør noe som er veldig fascinerende og interessant, spesielt om man gjør det på en riktig måte.

Om du har besøkt butikker som Ikea, så har de ofte en reklameutstilling med hvordan en svart stue kan se ut. Det er noe du kan kopiere nøyaktig til ditt eget hjem om du vil det, og det kan se helt fantastisk ut. Alternativt kan du bruke det som en inspirasjon, og se hvordan du kan innrede hjemmet ditt på en litt annen måte enn det konvensjonelle. Og det bør det jo være verdt å bruke litt tid på, for det er jo ofte litt kjedelig med det man kan kalle for hvitt interiør. Det er jo noe som fungerer for de fleste, men noe litt nytt og spennende i hverdagen er vel ikke negativt det, eller? Og med tanke på alle de flotte løsningene som finnes der ute, så er det nok noe flere og flere vil bli inspirerte til.

Godt med alternativ

Det er ingen tvil om at svart interiør er en ganske tung stil, men når det blir gjort riktig så kan resultatet bli så mye bedre enn man aner seg. Se bare på noen av de mest eksklusive hotellene i verden, hvor de har design i svart. Armani er en av dem, og bare se på Google hvor fint det ser ut. Så er det greit, du har kanskje ikke råd til Armani-møbler i svart, men det er heller ikke poenget her. Det vi mener er at det er bra å se etter alternativ, og det er definitivt noe som vil gjøre et stort inntrykk på besøkende. 

Det er ikke sånn at du trenger å omvandle hele hjemmet med svart interiør. Du kan først begynne med et rom, og se hvordan det fungerer for deg. Har du en slags sekundær stue så er det noe som kan være greit å teste. Og ikke tro at det å ha svart interiør sier noe som ditt sinn, og hvordan du tenker. Det har mer å gjøre med å teste noe nytt og se hvor godt det passer. Liker man det så kan man bare fortsette, og gjør man ikke det, så er jo løsningen ganske enkel, tross alt. 

Så vær litt modig og uredd og se hvordan en slik løsning kan passe for deg. Vi tror at du kommer til å bli overrasket over resultatet, og hvor mye du kommer til å like det!